Wijnglaslabels laten printen bij Belona betekent kwaliteit en een product op maat

Wijnglaslabels printen

Wijnglaslabels van Belona worden veel gebruikt in de AGF en foodsector. Onze wijnglaslabels danken hun naam aan de vorm die ze hebben: de vorm van een wijnglas. Door de toepassing die ze hebben worden ze echter ook vaak uienlabels genoemd.

Wijnglaslabels printen

Wijnglaslabels van Belona worden veel gebruikt in de AGF en foodsector. Onze wijnglaslabels danken hun naam aan de vorm die ze hebben: de vorm van een wijnglas. Door de toepassing die ze hebben worden ze echter ook vaak uienlabels genoemd. Wijnglaslabels worden onder andere gebruikt om vast te nieten aan netverpakkingen van bijvoorbeeld groente en fruit, maar ook van chocolade.

Wijnglaslabels laten printen bij Belona betekent kwaliteit en een product op maat

De wijnglaslabels die Belona produceert en waarop we printen zijn gemaakt met een speciaal soort laminaat. Dankzij de thermische uitvoering van de wijnglasetiketten is het mogelijk de labels pas bij applicatie van informatie te voorzien. Dankzij de technieken die Belona hanteert bij het printen van de wijnglaslabels kan de kwaliteit en duurzaamheid ervan gewaarborgd worden. Wij verzekeren u dat u met de wijnglaslabels die u kunt laten printen bij ons altijd een product op maat in huis haalt met de juiste uitstraling en informatie.

VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN OVER HET PRINTEN VAN WIJNGLASLABELS

Bij Belona onderkennen we dat voor de branches waarmee we werken een snelle levertijd essentieel is. Vraag ons naar de mogelijkheden over het printen van wijnglaslabels door te bellen naar het nummer +31 (0) 165 512 451. Wij staan voor u klaar!

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten