Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste werkvoorbereider in onze drukkerij in 2 ploegen.

Werkvoorbereider

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste werkvoorbereider in onze drukkerij in 2 ploegen.

Vacature Werkvoorbereider
(36 uur/2 Ploegendienst)

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste werkvoorbereider in onze drukkerij in 2 ploegen.

Jij vindt het leuk om het drukwerk/de productie zodanig voor te bereiden dat deze efficiënt en effectief kan plaatsvinden.

Je werkt 36 uur en komt te werken in een 2 ploegendienst. In de 1e ploeg werk je van 06.00 – 14.00 en in de 2e ploeg van 14.00 – 22.00 uur. Op vrijdag in de 1e ploeg van 6.00 – 12.30 uur en in de 2e ploeg van 12.30 – 19.00 uur.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het bedienen, instellen en monitoren van machines voor de voorbereiding van werkmaterialen zoals het plakken en eventueel vervaardigen van clichés of nawerking van werkmaterialen zoals schoonmaak.
  • Het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voor de productie, waaronder het klaarzetten van materialen zoals clichés, stansplaten, dozen, etiketten en sluitzegels.
  • Het controleren van output en signaleren van afwijkingen in de productie, op de gestelde kwaliteitseisen. Bewaken van normen, kwaliteit en levertijd.
  •  Administratieve verwerking van de werkzaamheden in de diverse systemen waar nodig evenals voor het archiveren van drukwerk en clichés.
  • Verantwoordelijk voor de inkoop, nabestelling, bijbestelling en controle van de stansmessen, alsmede de administratieve verwerking hiervan, als ook van inkten, reinigers en overige verbruiksmiddelen in en rondom de productie.
  • Correct en netjes communiceren met collega’s over het tijdig en correct aanleveren van de hulmiddelen in de drukkerij.
  • Het naleven van de veiligheidsprotocollen, signaleren van veiligheidsaspecten en het dragen van de voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens werktijd.
  • Prioriteit geven aan de tevredenheid van klanten, collega’s, en het verlenen van service of hulp en daarnaar handelen.


Wij vragen:

Bij voorkeur ervaring met het werken aan een machine
Een opleiding richting techniek
Technisch inzicht – affiniteit met techniek
Je werkt secuur en kunt goed samen werken

Wat bieden wij?
Belona BV is onderdeel van de Optimum Group en bied je een leuke functie aan binnen een groeiende organisatie. We bieden marktconforme salarissen, uiteraard met toeslagen voor de ploegendienst waarin je werkt, ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?
Heb je interesse dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie per mail; k.leclercq@belona.nl. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Krista Jaspers- le Clercq (HR Adviseur) via 0165-519277.

Wie zijn wij?
Optimum Group™ is een internationale groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, offset rotatiedruk en digitaal drukwerk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. De Optimum Group is marktleider in de Benelux en bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care en de logistiek.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten