Operator Linerless/Ravenwood

Operator Linerless/Ravenwood

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste drukker voor Linerless labels binnen Belona B.V.

Operator Linerless/Ravenwood

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste drukker voor Linerless labels binnen Belona B.V.

Linerless labels zijn zelfklevende etiketten zonder rugpapier, de bekende “gele” dragerbaan, die bij traditioneel etiketteren moet worden weggegooid. Belona is producent van volledig belijmde linerless labels en Ravenwood linerless labels en ondersteunt bij beide concepten van etiket tot geëtiketteerde verpakking.

Jij vindt het leuk om meerdere complexe inline machines voor de vervaardiging van grafische producten in te stellen, af te stellen, te bedienen en te coördineren.

Je werkt 36 uur en komt te werken in een 2 ploegendienst. In de 1e ploeg werk je van 06.00 – 14.00 en in de 2e ploeg van 14.00 – 22.00 uur.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het instellen, afstellen, bedienen en coördineren van meerdere complexe inline machines voor de vervaardiging van grafische producten. Hierbij dienen meerdere (druk)technische onderdelen tegelijkertijd te worden uitgevoerd en gecontroleerd.
 • Het controleren van output en signaleren van afwijkingen in de productie, op de gestelde kwaliteitseisen. Bewaken van normen, kwaliteit en levertijd.
 • Administratieve verwerking van geproduceerde grafische producten.
 • Waarborging van de kwaliteit van het drukwerk door het te contoleren, signaleren en waar mogelijk corrigeren van de output. Je neemt gespecialiseerde vaktechnische beslissingen ten aanzien van kwaliteit, voortgang en storingen.
 • Correct en netjes communiceren met collega’s over procesvoortgang, status van orders en aandachtspunten. Tevens goed communiceren met leidinggevenden over het productieproces en stand van zaken van het uit te voeren werk.
 • Het naleven van de veiligheidsprotocollen, signaleren van veiligheidsaspecten en het dragen van de voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens werktijd.

Wij vragen:

 • Bij voorkeur ervaring met het werken aan een machine
 • Een opleiding richting techniek
 • Technisch inzicht – affiniteit met techniek
 • Je werkt secuur, kunt goed samen werken en wil graag werken.

Wat bieden wij?

Belona BV is onderdeel van de Optimum Group en bied je een leuke functie aan binnen een groeiende organisatie. We bieden marktconforme salarissen, uiteraard met toeslagen voor de ploegendienst waarin je werkt, ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Heb je interesse dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie per mail; k.leclercq@belona.nl. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Krista le Clercq (HR Adviseur) via 0165-519277. Na de sluitingsdatum van de vacature nemen we binnen 2 weken contact met je op.

Wie zijn wij?

Optimum Group™ is een internationale groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, offset rotatiedruk en digitaal drukwerk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. De Optimum Group is marktleider in de Benelux en bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care en de logistiek.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten