Medewerker Wikkel/Blanco/Nabewerking

Medewerker Wikkel/Blanco/Nabewerking

Wij zoeken een Medewerker Wikkel/Blanco/Nabewerking


Vacature Medewerker Wikkel/Blanco/Nabewerking

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste Medewerker wikkel/blanco/nabewerking in onze drukkerij.

Jij vindt het leuk om werkzaamheden te verrichten om het product af te werken, afwijkingen te signaleren en de kwaliteitseisen te controleren.

Je werkt 36 uur en komt te werken in een 2 ploegendienst

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het instellen en bedienen van machines voor de vervaardiging van grafische producten.
 • Het controleren van output en signaleren van afwijkingen in de productie, op de gestelde kwaliteitseisen en tijdige productie.
 • Administratieve verwerking van geproduceerde grafische producten.
 • Waarborging van de kwaliteit van drukwerk door het controleren, signaleren en waar mogelijk corrigeren van de output.
 •  Het correct en netjes communiceren met collega’s betreffende procesvoortgang, status van orders en aandachtspunten. Tevens goed communiceren met leidinggevenden over het productieproces en stand van zaken van het uit te voeren werk.
 • Het naleven van de veiligheidsprotocollen, signaleren van veiligheidsaspecten en het dragen van de voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens werktijd.
 • Attent zijn op een aantal factoren tegelijkertijd. Bij het instellen en bedienen van de machines is sprake van enige variabelen en speelt routine een grote rol. Af en toe wordt het werk onder tijdsdruk uitgevoerd.
 • Prioriteit geven aan de tevredenheid van klanten, collega’s, en het verlenen van service of hulp en daarnaar handelen.


Wij vragen:

 • Bij voorkeur ervaring met het werken aan een machine
 • Technisch inzicht – affiniteit met techniek
 • Je werkt secuur en kunt goed samen werken

Wat bieden wij?
Belona BV is onderdeel van de Optimum Group en bied je een leuke functie aan binnen een groeiende organisatie. We bieden marktconforme salarissen, uiteraard met toeslagen voor de ploegendienst waarin je werkt, ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?
Heb je interesse dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie per mail; k.leclercq@belona.nl. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Krista le Clercq (HR Adviseur) via 0165-519277. 

Wie zijn wij?
Optimum Group™ is een internationale groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, offset rotatiedruk en digitaal drukwerk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. De Optimum Group is marktleider in de Benelux en bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care en de logistiek.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten