Logistiek en Magazijn Medewerker

Logistiek en Magazijn Medewerker

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste Logistiek en Magazijn Medewerker!

Vacature Logistiek en Magazijn Medewerker
(36 uur/2 Ploegendienst)


Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste Logistiek en Magazijn Medewerker!

Jij vindt het leuk om in het proces van be- en/of verzorgen van de interne en externe goederenstroom mee te werken. Ook zorg je graag voor een efficiënte en optimale in-, op- en uitslag van goederen.

Je werkt 36 uur en komt te werken in een 2 ploegendienst. In de 1e ploeg werk je van 06.00 – 14.00 en in de 2e ploeg van 14.00 – 22.00 uur.

Je bent verantwoordelijk voor:

 •  Het totale inslag traject van goederen. Te weten lossen, ontvangst, controle, sorteren en wegzetten alsmede het totale uitslag traject van gereed product, orders picken, correct verpakken, verzendgereed maken en transporteren/verzenden.
 • Het beheer van het magazijn, van te verwerken goederen alsmede voorraadbeheer van gereed product en op   orde houden van het gehele magazijn.
 •  De administratieve verwerking van inkomende en uitgaande goederen, alsmede voorraadbeheer en plannen van transport. 
 • Op een correcte wijze communiceren met chauffeurs, koeriers en klanten waarmee contact is over externe goederenstromen.
 • En Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheidsprotocollen, signaleren van veiligheidsaspecten en het dragen van de voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens werktijd.

Wij vragen:

 • Iemand die accuraat kan werken.
  Gezien de aard van de werkzaamheden is er sprake van schakeling tussen diverse werkzaamheden en tijdsdwang.
 • Zelfstandigheid. Tijdsindeling van de diverse werkzaamheden wordt bepaald door het aanbod van werkzaamheden en bekende prioriteiten, waarvoor zeer regelmatig overleg plaatsvindt om werk te verdelen.
 • Iemand die goed kan samenwerken. Samenwerking vindt plaats binnen het productie, magazijnteam en sales support daarnaast wordt er regelmatig samengewerkt met een externe vervoersmaatschappij. Deze contacten zijn gericht op het tijdig en goed inspelen op de productie, verzending en ontvangst van grafische producten.
 • Certificeringen. De Medewerker is verplicht in het bezit te zijn van een Hef- en Reachtruck certificaat voor het bedienen van de Hef- of Reachtruck. Opleidingsmogelijkheden hiervoor zijn aanwezig.

Wat bieden wij?
Belona BV is onderdeel van de Optimum Group en bied je een leuke functie aan binnen een groeiende organisatie. We bieden marktconforme salarissen, uiteraard met toeslagen voor de ploegendienst waarin je werkt, ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?
Heb je interesse dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie per mail; k.leclercq@belona.nl. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Krista Jaspers- le Clercq (HR Adviseur) via 0165-519277.

Wie zijn wij?
Optimum Group™ is een internationale groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, offset rotatiedruk en digitaal drukwerk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. De Optimum Group is marktleider in de Benelux en bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care en de logistiek.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten