Zowel een standaard als gepersonaliseerd verzendlabel te bestellen bij Belona

Verzendlabel bestellen

Als u een verzendlabel wilt bestellen voor bijvoorbeeld het DHL systeem of andere logistieke toepassingen, dan moet u bij Belona zijn. Wij leveren hoogwaardige zelfklevende etiketten die u per rol kunt bestellen. Deze etiketten zijn zowel bedrukt als blanco verkrijgbaar.

Verzendlabel bestellen

Als u een verzendlabel wilt bestellen voor bijvoorbeeld het DHL systeem of andere logistieke toepassingen, dan moet u bij Belona zijn. Wij leveren hoogwaardige zelfklevende etiketten die u per rol kunt bestellen. Deze etiketten zijn zowel bedrukt als blanco verkrijgbaar. Ook produceren we zowel de blanco als de bedrukte etiketten op maat. Het maakt dus niet uit wat voor verzendlabel u precies nodig heeft; alles is bij ons te bestellen.

Zowel een standaard als gepersonaliseerd verzendlabel te bestellen bij Belona

Voor de grotere logistieke bedrijven, zoals DHL bieden we een standaard verzendlabel dat u bij ons kunt bestellen per rol. Als toevoeging hierop leveren we ook echt maatwerk. U kunt bij ons verzendlabels bestellen in alle formaten, materialen en vormen en met elke bedrukking die u wilt. De keuze hierin is eindeloos. Dankzij onze goed ontwikkelde productieprocessen zijn wij in staat onze klanten te garanderen dat onze producten snel en met de beste kwaliteit geleverd worden.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Bij Belona bieden we enorm veel mogelijkheden wanneer u besluit uw verzendlabel bij ons te bestellen. Bel ons op het nummer +31 (0) 165 512 451 voor meer informatie en voor een persoonlijk advies over de mogelijkheden voor uw product. Belona denkt met u mee om u te kunnen garanderen dat we u het best passende product leveren.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten