Voedselveilige verpakkingsetiketten

Verpakkingsetiketten

Als specialist in de foodindustrie is Belona expert in het produceren van verpakkingsetiketten. Aan de food sector leveren wij meer dan een standaard bedrukt etiket. Zo leveren we onder andere diepvriesetiketten, weegschaaletiketten en zelfklevende sluitetiketten.

Verpakkingsetiketten

Als specialist in de foodindustrie is Belona expert in het produceren van verpakkingsetiketten. Aan de food sector leveren wij meer dan een standaard bedrukt etiket. Zo leveren we onder andere diepvriesetiketten, weegschaaletiketten en zelfklevende sluitetiketten. Bij Belona staan we voor kwaliteit en duurzaamheid en dat ziet u dan ook terug in onze producten.

Voedselveilige verpakkingsetiketten

In de voedingsindustrie is de uitstraling van het product in de schappen van groot belang. Als klant van Belona wordt u dan ook geadviseerd over het gehele productieproces, van het ontwerp in onze DTP studio tot de materiaalkeuze en de productiemethode. Op deze manier kunnen we verzekeren dat we het best passende label voor uw product leveren. Wat de voedingsindustrie onderscheidt van andere industrieën is het belang van voedselveiligheid van de verpakking. De constante investeringen in het productieproces van Belona hebben er voor gezorgd dat wij voedselveilig produceren. Daarom kunnen we naast de hoogwaardige kwaliteit, ook de voedselveiligheid van onze verpakkingsetiketten garanderen.

MEER INFORMATIE OVER ONZE VERPAKKINGSETIKETTEN?

Als producent van verpakkingsetiketten voor de voedingsindustrie begeleiden we u naar het beste etiket voor uw product. Bel ons op het nummer +31 (0) 165 512 451 voor meer informatie of advies over het beste verpakkingsetiket voor uw product. Bij Belona denken we met u mee en adviseren we u graag over onze mogelijkheden.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten