Als exclusief afnemer van het merk ITW bevestigt Belona haar kwaliteitsstandaard. De TTR linten van ITW zijn voorzien van het patentPrintheadSavingCoating patent.

Thermo Transfer Linten

Als exclusief afnemer van het merk ITW bevestigt Belona haar kwaliteitsstandaard. De TTR linten van ITW zijn voorzien van het patentPrintheadSavingCoating patent. Dit garandeert de lange levensduur van de printkop en dus de kwaliteit van het product.

Met ons thermo transfer lint kom je ver

Belona heeft de volgende TTR linten in haar assortiment:

B220 Premium wax

Deze universele waxlinten zijn breed toepasbaar. Premium wax is een premium, met hars versterkte wassoort. Deze is ontwikkeld voor allerlei gecoate en ongecoate papiersoorten. Ook kan de Premium wax toegepast worden op sommige kunststoffen.

B121 Wax/Resin

Dit type wax kan op diverse gecoate papier- en kunststofsoorten worden toegepast. De wax is geschikt voor flat head printers.

B324 Resin

Deze harslinten van Belona zijn zeer krasbestendig. Zij zijn bestand tegen de meeste chemische stoffen. Geschikt voor flat head printers, gecoat papier en kunststof.

B112 Wax/Resin

Deze was/harstoepassing is geschikt voor near edge printers. Deze is breed toepasbaar, voor alle soorten gecoate papiersoorten en kunststoffen.

B831 Resin

Deze harslinten zijn zeer krasbestendig. Zij zijn bestand tegen de meeste chemische stoffen en geschikt voor near edge printers. Toepasbaar op gecoate papiersoorten en kunststoffen.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen