De thermische etiketten op rol van Belona staan voor kwaliteit en duurzaamheid

Thermische etiketten op rol

Thermische etiketten op rol worden in steeds meer organisaties gebruikt. De thermal labels van Belona zijn geschikt voor direct thermal printers. Deze thermal printers drukken de door u gekozen opdruk op de thermische etiketten op rol door het thermische papier te verhitten met behulp van de thermische kop, een soort laser.

Thermische etiketten op rol

Thermische etiketten op rol worden in steeds meer organisaties gebruikt. De thermal labels van Belona zijn geschikt voor direct thermal printers. Deze thermal printers drukken de door u gekozen opdruk op de thermische etiketten op rol door het thermische papier te verhitten met behulp van de thermische kop, een soort laser. Het printen van thermal labels is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk proces. Een groot voordeel van het printen van thermal labels is dat er geen inkt of toner aan te pas komt. Dit is niet alleen enorm duurzaam, het scheelt ook in de kosten. Deze duurzaamheid is waar we bij Belona voor staan.

De thermische etiketten op rol van Belona staan voor kwaliteit en duurzaamheid

Met de thermal labels van Belona weet u zeker dat u kwaliteit en duurzaamheid in huis haalt. De thermal labels bevatten een topcoatinglaag waar kleurstof in zit. Bij Belona voegen we deze laag toe aan onze etiketten door ze af te lakken met een ttr-lak. Deze ttr-lak wordt door een laser printer geactiveerd. Op deze manier wordt de tekst of afbeelding op de thermal labels gedrukt. Op dit moment kan de opdruk van de thermische etiketten die u op rol kunt bestellen alleen nog maar in het zwart afgedrukt worden.

WIJ ADVISEREN U GRAAG!

Bij Belona bieden we u graag advies op maat zodat u de best mogelijke labels krijgt voor uw producten. Bel ons op het nummer +31 (0) 165 512 451 en vraag naar de mogelijkheden die we hebben voor thermische etiketten op rol. Wij zullen u een persoonlijk advies leveren zodat u het beste resultaat kunt behalen.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten