Belona is producent van volledig belijmde linerless labels en Ravenwood linerless labels en ondersteunt bij beide concepten van etiket tot geetiketteerde verpakking.

Linerless labels

Er zijn veel mogelijkheden, maar vooral veel voordelen voor zowel duurzaamheid in de verpakkingsketen als productiviteit in het etiketteerprocess. Bij de productie van linerless labels wordt 60% minder materiaal verbruikt en blijft er geen restafval over na etiketteren.

Ook met linerless labels maakt Belona uw merk…

Er zijn veel mogelijkheden, maar vooral veel voordelen voor zowel duurzaamheid in de verpakkingsketen als productiviteit in het etiketteerprocess. Bij de productie van linerless labels wordt 60% minder materiaal verbruikt en blijft er geen restafval over na etiketteren. Tevens zitten er meer etiketten op een rol en kan een variabele etiketgrootte worden gebruikt, waardoor minder vaak gewisseld hoeft te worden tijdens het productieproces.

Belona produceert in eigen huis linerless labels op direct thermische materialen en andere materiaalsoorten, met verschillende belijmingen voor verschillende toepassingen. Naast blanco linerless rollen produceert Belona gekleurde rollen, deels bedrukte rollen met doorlopende bedrukking, watermerk logo’s of vaste etiketformaten van full color tot 10 kleuren. Wij adviseren graag. Schrijf u onder aan deze pagina in voor onze nieuwsbrief of contacteer ons direct!

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen