Met zelfklevende etiketten maken wij uw merk! Met onze eigen DTP en moderne drukpersen zorgen wij dat uw label de juiste uitstraling geeft aan uw product.

Zelfklevende etiketten

Met zelfklevende etiketten maken wij uw merk! Met onze eigen DTP en moderne drukpersen zorgen wij dat uw label de juiste uitstraling geeft aan uw product. Met een breed assortiment materialen, ook PE (PolyEthyleen) en PP (PolyPropyleen), en belijmingen maken wij het perfecte zelfklevende etiket voor uw product.

Met zelfklevende etiketten maken wij uw merk! 

Met onze eigen DTP en moderne drukpersen zorgen wij dat uw label de juiste uitstraling geeft aan uw product. Met een breed assortiment materialen, ook PE (PolyEthyleen) en PP (PolyPropyleen), en belijmingen maken wij het perfecte zelfklevende etiket voor uw product. Vraag ons naar de mogelijkheden, we vinden de passende oplossing!

Wij leveren blanco zelfklevende etiketten standaard uit voorraad. Ook voor het DHL systeem en andere logistieke toepassingen. Voor speciale toepassingen produceren wij ook blanco etiketten op maat. Vraag onze account managers voor advies voor de beste toepassing in uw proces! Daarmee zorgen wij dat u de beste resultaten behaald.

Etiketten op rol van Belona zijn gemakkelijk in te passen in uw bedrijfsprocessen. De etiketten zijn geschikt voor nagenoeg alle printers en elke weegschaal. Wij leveren etiketten in thermische kwaliteit en thermal transferkwaliteit voor eenvoudige verwerking in uw printers.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen