Belona produceert wijnglaslabels met een speciaal ontwikkeld laminaat. De thermische uitvoering van deze wijnglasetiketten maakt het mogelijk deze pas bij applicatie van informatie te voorzien.

Wijnglasetiketten

Belona produceert wijnglaslabels met een speciaal ontwikkeld laminaat. De thermische uitvoering van deze wijnglasetiketten maakt het mogelijk deze pas bij applicatie van informatie te voorzien. Met onze kwaliteit drukwerk heeft U zo altijd een product op maat in huis met de juiste uitstraling en informatie.

Wijnglaslabels, wijnglasetiket of uienlabel

Wijnglaslabels van Belona worden veel gebruikt in de AGF en foodsector. Zij danken hun naam aan hun vorm (wijnglas) maar worden vanwege de toepassing ook vaak uienlabels genoemd. Wijnglaslabels worden onder andere gebruikt om vast te nieten aan de netverpakkingen van bijvoorbeeld groente en fruit, maar ook chocolade!

Over levertijden hoeven we elkaar in deze tijd niets wijs te maken. Belona onderkent dat voor deze branches een snelle levertijd essentieel is. Vraag ons naar de mogelijkheden rond wijnglaslabels, wij staan voor u klaar!

Wijnglaslabels van Belona. Net goed!

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen