Belona levert hoogwaardige A4 vellen. Zij maken onderdeel uit van ons totaalconcept en voldoen aan onze hoge kwaliteitsnorm.

A4 vellen

Belona levert hoogwaardige A4 vellen. Zij maken onderdeel uit van ons totaalconcept en voldoen aan onze hoge kwaliteitsnorm. Wij beschikken over de juiste middelen om die kwaliteit waar te maken. Een geavanceerd machinepark en branchespecifieke expertise. Het resultaat: A4 vellen waar u trots op bent.

Belona levert hoogwaardige A4 vellen

Bij de vervaardiging van A4 vellen zijn de mogelijkheden legio. U kunt kiezen voor standaard formaten en technieken. Wenst u te gaan voor een customised label? Belona heeft de nieuwste technieken in huis. Vlakke perforaties, bijzondere ponsingen en dubbelzijdige bedrukking zijn enkele voorbeelden. Ook het materiaal wordt volledig aangepast aan uw wensen. Zelfklevend of niet-zelfklevend, diverse kartonsoorten, een breed scala aan customisation tools hebben wij in huis.

Alle zelfklevende A4 vellen van Belona worden vervaardigd met lijmvrije randen. Dit voorkomt lijmafzetting in de printers. De meeste standaard formaten van zelfklevend A4 zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo draagt Belona bij aan uw continuïteit.

Zelfstandige verwerking

A4 vellen kunnen verwerkt worden op uw eigen printer als adresstickers voor een te versturen mailing of ter ondersteuning van overige logistieke processen.

Mogelijkheden

  • Verkrijgbaar in tal van formaten en materialen
  • Blanco en diverse kleuren
  • Standaard formaten direct uit voorraad leverbaar
Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen