Belona levert hoogwaardige A4 labels. Zij maken onderdeel uit van ons totaalconcept en voldoen aan onze hoge kwaliteitsnorm.

A4 etiketten

Belona levert hoogwaardige A4 labels. Zij maken onderdeel uit van ons totaalconcept en voldoen aan onze hoge kwaliteitsnorm. Wij beschikken over de juiste middelen om die kwaliteit waar te maken. Een geavanceerd machinepark en branchespecifieke expertise. Het resultaat: A4 labels waar u trots op bent.

Belona levert hoogwaardige A4 labels

Bij de vervaardiging van A4 labels zijn de mogelijkheden legio. U kunt kiezen voor standaard formaten en technieken. Wenst u te gaan voor een customised label? Belona heeft de nieuwste technieken in huis. Vlakke perforaties, bijzondere ponsingen en dubbelzijdige bedrukking zijn enkele voorbeelden. Ook het materiaal wordt volledig aangepast aan uw wensen. Zelfklevend of niet-zelfklevend, diverse kartonsoorten, een breed scala aan customisation tools hebben wij in huis.

Alle zelfklevende A4 etiketten van Belona worden vervaardigd met lijmvrije randen. Dit voorkomt lijmafzetting in de printers. De meeste standaard formaten van zelfklevend A4 zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo draagt Belona bij aan uw continuïteit.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen