Bedrukte en blanco etiketten: ook transparant beschikbaar

Etiketten transparant

Bij Belona kunnen we zowel onze bedrukte als onze blanco etiketten ook transparant leveren. Onze etiketten kunnen op maat worden geproduceerd. Dit betekent dat onze etiketten, zowel transparant als ondoorzichtig, toe te passen zijn in al uw bedrijfsprocessen en voor al uw producten.

Etiketten transparant

Bij Belona kunnen we zowel onze bedrukte als onze blanco etiketten ook transparant leveren. Onze etiketten kunnen op maat worden geproduceerd. Dit betekent dat onze etiketten, zowel transparant als ondoorzichtig, toe te passen zijn in al uw bedrijfsprocessen en voor al uw producten. Kwaliteit en duurzaamheid, dat is waar we bij Belona voor staan. Door ons goed ontwikkelde productieproces kunnen wij deze waarden ook garanderen voor de transparante etiketten op rol die we aan u leveren.

Bedrukte en blanco etiketten: ook transparant beschikbaar

Bedrukte etiketten, zowel transparant als ondoorzichtig, maken het grootste deel uit van de artikelen die wij dagelijks leveren aan onze klanten. Belona heeft zich dan ook gespecialiseerd in het produceren van verschillende soorten bedrukte etiketten, waaronder onze transparante etiketten die te bestellen zijn op rol. Al onze producten zijn een stuk maatwerk waarin de kwaliteit en de uitstraling voorop staan. Onze transparante etiketten op rol kunnen ook afgelakt worden voor betere bescherming, een mooiere uitstraling, of met een ttr-lak om ze geschikt te maken voor thermo-transfer printen.

BEL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Bij Belona werken we samen met onze klanten om hen het best mogelijke etiket voor hun product te garanderen. Bel ons nu op het nummer +31 (0) 165 512 451 en kom erachter wat de mogelijkheden van onze transparante etiketten op rol voor uw product zijn. Wij geven u advies op maat voor uw etiketten, zowel transparant als ondoorzichtig.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten