Zelfklevende etiketten, speciaal op maat gemaakt voor uw product, op rol kopen

Etiketten op rol kopen

Als u etiketten op rol wilt kopen bent u bij Belona aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring in de productie van zelfklevende etiketten zijn wij met recht specialist te noemen in de labelproductie.

Etiketten op rol kopen

Als u etiketten op rol wilt kopen bent u bij Belona aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring in de productie van zelfklevende etiketten zijn wij met recht specialist te noemen in de labelproductie. Bij Belona zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en materialen, manieren om u een betere service te leveren en snellere productiemethoden. Dit doen we zodat we kunnen garanderen dat we onze klanten de allerbeste kwaliteit kunnen leveren. De labels van Belona maken uw merk!

Zelfklevende etiketten, speciaal op maat gemaakt voor uw product, op rol kopen

Met de DTP en moderne drukpersen van Belona zorgen wij dat uw label de juiste uitstraling geeft aan uw product. Wij werken met een breed assortiment aan belijmingen en materialen, waaronder PE (PolyEthyleen) en PP (PolyPropyleen), waarmee we het perfecte zelfklevende etiket maken voor uw product. Onze standaard blanco zelfklevende etiketten op rol die u kunt kopen kunnen uit voorraad worden geleverd. Ook maken we speciaal voor u zowel bedrukte als blanco etiketten op maat, die u ook per rol bij ons kunt kopen. De etiketten op rol van Belona zijn gemakkelijk in te passen in uw bedrijfsprocessen en ze zijn geschikt voor nagenoeg alle printers en elke weegschaal. Ook kunt u bij ons etiketten met thermische kwaliteit en thermal transferkwaliteit op rol kopen. Belona biedt dus oneindige opties voor uw labels, allemaal met onze bekende hoogwaardige kwaliteit.

BENIEUWD NAAR ONZE MOGELIJKHEDEN VOOR UW PRODUCT?

Wij geven u graag een gepersonaliseerd advies. Bel ons op het nummer +31 (0) 165 512 451 en vraag naar de mogelijkheden. Wij vinden een passende oplossing zodat we kunnen garanderen dat we de beste labels kunnen produceren voor uw producten.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten