Diepvriesetiketten op maat

Diepvriesetiketten

Bij Belona zijn we gespecialiseerd in etiketten voor de voedselindustrie en we leveren dan ook onder andere diepvriesetiketten, weegschaaletiketten en zelfklevende sluitetiketten, naast onze standaard bedrukte etiketten.

Diepvriesetiketten

Bij Belona zijn we gespecialiseerd in etiketten voor de voedselindustrie en we leveren dan ook onder andere diepvriesetiketten, weegschaaletiketten en zelfklevende sluitetiketten, naast onze standaard bedrukte etiketten. Met ruim 30 jaar ervaring in productie van zelfklevende etiketten kunnen wij ons met recht expert in de labelproductie noemen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en materialen, betere service en snellere productiemethoden. Hierdoor kunnen we u de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten garanderen.

Diepvriesetiketten op maat

De diepvriesetiketten van Belona zijn dankzij resistentie voor lage temperaturen ideaal voor het labelen van producten in het vriesvak. Onze diepvriesetiketten kunnen zowel bedrukt als blanco aangeleverd worden en zijn beschikbaar in verschillende formaten. Dit betekent dat de diepvriesetiketten van Belona helemaal aan uw wensen kunnen worden aangepast. Het label is van groot belang voor de uitstraling van een product. Wij van Belona helpen u door middel van goed ontworpen en kwalitatieve labels die uw product de best mogelijke uitstraling geven. Dat is hoe Belona het verschil maakt.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW PRODUCT?

Wij van Belona denken graag met u mee en geven u advies zodat we de best mogelijke etiketten kunnen leveren voor uw merk. Bel naar +31 (0) 165 512 451 voor meer informatie over onze mogelijkheden een persoonlijk advies voor uw diepvriesetiketten.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten