Aspecten als voedselveiligheid, milieuvriendelijke productie, track & trace en een betrouwbare herkomst van de producten en hun verpakkingen zijn daarbij zeer belangrijk.

Certificeringen

Wij voldoen aan alle wet-regelgeving

FSC®-gecertificeerd

Belona is al sinds jaar en dag bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft ook actief meegewerkt aan verantwoord bosbeheer door uitsluitend gebruik te maken van leveranciers die FSC-gecertificeerd zijn. Nu is Belona ook zelf FSC-gecertificeerd (FSC-C126908). FSC (Forest Stewardship Council of Raad voor Goed Bosbeheer) is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. Zij stellen wereldwijde standaarden voor bosbeheer op met daaraan gekoppeld een keurmerk. Het FSC-keurmerk geeft aan dat er grondstoffen worden gebruikt die uit verantwoorde bossen komen. Download hier het certificaat.

BRC-IOP gecertificeerd met grade AA, wel zo voedselveilig!

Voedselproducerende en voedselverwerkende bedrijven en consumenten stellen hoge eisen aan producten en aan verpakkingsmaterialen. Aspecten als voedselveiligheid, milieuvriendelijke productie, track & trace en een betrouwbare herkomst van de producten en hun verpakkingen zijn daarbij zeer belangrijk. Het British Retail Consortium (BRC) heeft in samenwerking met The Institute of Packaging (IoP) criteria vastgelegd waaraan producenten van verpakkingsmaterialen moeten voldoen.

De BRC-IOP standaard wordt gezien als de standaard voor producenten van verpakkingsmaterialen, waaronder ook etiketten gerekend worden. Belona B.V. heeft dit BRC IOP certificaat behaald en wel met de waardering Grade AA. Ook de productie van voedselveilige etiketten is bij Belona B.V. in betrouwbare en deskundige handen! Download hier het certificaat.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten