Future Food Group en Ravenwood labels van Belona

Belona heeft in het meedenkende proces de Ravenwood labels aangedragen als verpakkingsoplossing voor de producten van de FFG.

Future Food Group (FFG) en Ravenwood labels van Belona

De FFG staat voor het eten van de toekomst. Dit betekent dat er wordt ingespeeld op de wensen en behoeften van de consument met oog op een wereld in constante verandering.

  • Verpakkingsvraagstuk

Vanuit de FFG werd Belona benaderd om handsleeves te laten vervangen door een minder arbeidsintensieve verpakking, die geheel automatisch labelt met hoge snelheden.

  • Situatie van de FFG

De FFG had de behoefte om ondersteuning te krijgen op zowel het verkoop- als het technische gebied om uiteindelijk tot nieuwe inzichten te komen en zorgen omtrent onduidelijkheden weg te nemen.

  • Aanpak Belona

Belona heeft in het meedenkende proces de Ravenwood labels aangedragen als verpakkingsoplossing voor de producten van de FFG. Er is door Belona gekozen voor Ravenwood labels, omdat de Ravenwood labels van Belona geen liner of rugpapier bevatten. Hierdoor kunnen er tot 40% meer etiketten per rol worden aangebracht en ontstaat er aanzienlijk minder afval gedurende het productieproces, omdat zelfs het stansafval recyclebaar is. Ook is er door het intensief contact hebben met de Nobac leverancier een hoop zorgen bij de kant weg genomen, dit heeft gezorgd voor een zeer goed resultaat.

  • Eindresultaat

De FFG is door de samenwerking met Belona tot nieuwe inzichten gekomen. Meerdere handsleeve producten van de FFG zijn al vervangen door Ravenwoord labels en in de toekomst zullen er door de FFG nog meer producten voorzien worden van Ravenwood labels.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten