In de voedingsindustrie is de uitstraling van het product in de schappen van groot belang, maar wel in combinatie met voedselveiligheid.

Food

In de voedingsindustrie is de uitstraling van het product in de schappen van groot belang, maar wel in combinatie met voedselveiligheid.

Food

In de voedingsindustrie is de uitstraling van het product in de schappen van groot belang, maar wel in combinatie met voedselveiligheid. Onze constante investeringen in ons productieproces hebben er voor gezorgd dat wij zowel kwalitatief hoogwaardig drukwerk leveren, als voedselveilig produceren. Daardoor halen wij ieder jaar onze BRC-IoP certificering met de hoogste gradatie (A) en worden we door verschillende klanten jaarlijks beloond met hoge leverancierswaarderingen.

Wij leveren aan de food sector meer dan een standaard bedrukt etiket: diepvriesetiketten, weegschaaletiketten, zelfklevende sluitetiketten. Ook onze linerless etiketten vinden steeds vaker hun weg naar de foodverpakkingen. Een linerless etiket draagt zowel bij aan het snel en efficient verpakken als aan de duurzaamheid in de verpakkingsketen.

Onze klanten leveren vaak drukwerk aan via reclamebureau’s, maar onze eigen DTP studio ondersteunt hierbij vaak met opmaak voor het beste resultaat. Of we ontwerpen een volledig nieuw label. Onze kennis van DTP en kleurmanagement zorgen steeds voor de beste uitstraling van het verpakte product.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten