Belona is producent van Ravenwoord linerless labels en kan met de ervaring in linerless etiketteren perfect ondersteunen bij het implementeren van deze vorm van etiketteren.

Belona levert Ravenwood linerless labels

Belona is producent van Ravenwoord linerless labels en kan met de ervaring in linerless etiketteren perfect ondersteunen bij het implementeren van deze vorm van etiketteren.

Belona levert Ravenwood linerless labels

De Ravenwood NOBAC etiketteermachine wordt door een groot aantal voedselverpakkende fabrieken in de wereld ingezet. De Ravenwood NOBAC etiketteermachines zijn het bewijs dat door het gebruik van dit systeem alle etiketteerbehoeften worden voorzien, maar ook de garantie van een jarenlange probleemloze verwerking van Ravenwood linerless labels met een minimum aan onderhoud en stilstand. En het zijn Ravenwood linerless labels, dus het milieu is er ook mee gediend!

Belona is producent van Ravenwoord linerless labels en kan met de ervaring in linerless etiketteren perfect ondersteuning bieden bij het implementeren van deze vorm van etiketteren. De Ravenwood NOBAC etiketteermachines labelen producten die in de supermarkten in het schap liggen en daar de juiste uitstraling moeten hebben. Onze druktechnieken en productiemethoden zijn er speciaal op ingericht om aan die hoge kwaliteitseisen te voldoen. Niet voor niets is onze slogan: ‘onze labels maken uw merk’. Wij denken graag met u mee en bieden ondersteuning in het volledige traject met betrekking tot Ravenwood linerless labels.

Ravenwood linerless labels zijn per definitie geschikt voor het labelen van skin pack verpakkingen. Het grote voordeel van de skin pack etiketteerlijn is de optimale label grootte ten opzichte van de ‘super-protruding’ verpakkingen, waarbij een geseald product uitsteekt boven de rand van een schaal. Hierdoor zijn minder verschillende groottes van schalen nodig, de schalen kunnen kleiner zijn en dit betekent ook minder verpakkingsmateriaal.

De skin pack verpakkingen hebben als groot voordeel dat de houdbaarheidsdatum van het product wordt verlengd, wat ook in de keten automatisch leidt tot minder afval en minder verspilling.

Ontwerp en Prepress

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp eruit moet komen te zien? Geen probleem, wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar we met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag vrijblijvend een bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u.

Belona en Optimum Group: samen sterk

Bij Belona kunt u terecht voor al uw bedrukte en onbedrukte zelfklevende etiketten in kleine, middelgrote en grote oplages. Als branchespecialist lopen wij voorop in de ontwikkeling en spelen wij in op de groeiende behoefte aan duurzame verpakkingen. Onze bedrukte en onbedrukte linerless labels en Ravenwood verpakkingsoplossingen zijn daar een goed voorbeeld van. Belona heeft alle kennis onder één dak. Van drukproef tot voorraadbeheer: Belona doet het allemaal. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op uw wensen. Wij zijn FSC en BRC IOP met waardering Grade AA gecertificeerd.

Belona is bovendien onderdeel van Optimum Group, marktleider in de Benelux. Optimum Group ontwikkelt samen met alle aangesloten members duurzame verpakkingsoplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën.

Met onze gezamenlijke expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving kunnen wij onze klanten zo optimaal mogelijk blijven bedienen.

Belona levert

Belona heeft een zeer hoge leverbetrouwbaarheid. Dankzij Optimum Group kan deze nog verder versterkt worden. Optimum Group heeft met zeven productielocaties en meer dan 500 medewerkers in de Benelux alle capaciteit in huis om haar klanten op tijd en in de gebruikelijke kwaliteit te blijven leveren. Wij doen er alles aan om de continuïteit van levering op dit moment te garanderen. Daarnaast kan de Optimum Group door haar bedrijfscontinuïteitsplan de leverbetrouwbaarheid nog verder maximaliseren en risico’s beperken.

Wij hebben o.a. de volgende maatregelen genomen:

  • Wij hebben reeds extra voorraden van onze standaard grondstoffen en basismaterialen opgebouwd en blijven die voorlopig ook nog verder opbouwen.
  • Wij hebben onze supply chain volledig in kaart en hebben dagelijks contact met onze leveranciers om zicht te houden op voorraden en levertijden.

Optimum Group duurzame oplossingen

Met onze producten leveren we een constante bijdrage aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons groeiende assortiment aan duurzame verpakking- en etiketoplossingen. Met de producten uit ons Optimum Green portfolio vind je altijd een oplossing die past bij jouw MVO-beleid. Samen werken we structureel en sustainable aan een duurzame toekomst. Optimum Group is marktleider in de Benelux op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten