Ook met linerless maakt Belona uw merk

Linerless labels (etiketten zonder rugpapier) zijn geen nieuwe uitvinding, maar de markt is inmiddels klaar voor deze nieuwe manier van etiketteren. Belona positioneert zich daarom als producent van linerless labels in de markt van pressure sensitive labels, met linerless als waardevolle additie van ons toch al uitgebreide leveringsgamma.

De meerwaarde van linerless labels uit zich in veel aspecten in de gehele supply chain. 50% materiaalbesparing en geen afval, meer labels per rol en per transport, minder rolwissels tijdens productie, variabele etiketgrootte. Dit zijn enkele voorbeelden van hoeveel duurzamer we het etiketteringsproces met linerless kunnen maken.

De toepassingsgebieden zijn al legio en worden door dispenser- en printerfabrikanten per dag uitgebreid. Weegschaaletikettering, skinpack, C-labeling, onderetikettering, logistiek, en meer. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Download onze PDF intro presentatie.

Linerless labels dragen bij aan het verduurzamen van de verpakkingsketen

Niet voor niets won Belona in 2014 de duurzaamheidsprijs voor linerless labels (etiketten zonder rugpapier). Linerless labels dragen namelijk op meerdere vlakken bij aan een beter milieu. Als etiketteringsproduct ten opzichte van de traditionele etiketten (stickers!) biedt een linerless label al voordelen. Daarnaast zijn in de gehele verpakkingsketen substantiele voordelen te halen met linerless labels.

Lees meer
© 2015 Belona B.V. | Wij hebben ook een stream op Twitter en een pagina bij LinkedIn