Ook met linerless maakt Belona uw merk

Linerless labels (etiketten zonder rugpapier) zijn geen nieuwe uitvinding, maar de markt is inmiddels klaar voor deze nieuwe manier van etiketteren. Belona positioneert zich daarom als producent van linerless labels in de markt van pressure sensitive labels, met linerless als waardevolle additie van ons toch al uitgebreide leveringsgamma.

De meerwaarde van linerless labels uit zich in veel aspecten in de gehele supply chain. 50% materiaalbesparing en geen afval, meer labels per rol en per transport, minder rolwissels tijdens productie, variabele etiketgrootte. Dit zijn enkele voorbeelden van hoeveel duurzamer we het etiketteringsproces met linerless kunnen maken.

De toepassingsgebieden zijn al legio en worden door dispenser- en printerfabrikanten per dag uitgebreid. Weegschaaletikettering, skinpack, C-labeling, onderetikettering, logistiek, en meer. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Download onze PDF intro presentatie.

Ravenwood linerless labels - duurzaam, productief en mooi

Het Ravenwood linerless labelling systeem is een wonder van de moderne tijd. Het grote aantal voedselverpakkende fabrieken in de wereld die de Ravenwood NOBAC etiketteermachines inzetten zijn het bewijs dat met dit systeem in alle etiketteerbehoeften wordt voorzien, maar ook dat dit systeem garant staat voor een jarenlange probleemloze verwerking van linerless labels met een minimum aan onderhoud en stilstand.

En het zijn linerless labels, dus het milieu is er ook mee gediend!

Zie voor meer informatie over mogelijkheden de engelstalige Ravenwood website.

Lees meer

Subscribe to our mailing list

* indicates required
© 2015-2017 Belona B.V. | Wij hebben ook een stream op Twitter en een pagina bij LinkedIn